Ajutor » Scriptul trafic.ro

Nu am primit scriptul de monitorizare

Este posibil sa primesti e-mailul in Junk, Bulk, SPAM etc.

Daca nu regasesti mesajul cu scriptul atasat in niciunul dintre acestea foldere, te rugam sa trimiti un e-mail la support@trafic.ro cu adresa site-ului tau si adresa corecta de e-mail.

sus

Unde inserez scriptul de monitorizare?

Pentru ca datele sa fie colectate dupa o vizualizare completa, trafic.ro recomanda ca scriptul sa fie inserat cat mai jos in pagina, chiar inainte de tag-ul < / body > .

sus

Cand incepe monitorizarea site-ului meu?

Datele incep sa fie colectate imediat ce inserezi corect scriptul trafic.ro in paginile site-ului tau.

sus

Scriptul trafic.ro nu-mi monitorizeaza site-ul

1. Verifica daca scriptul a fost corect inserat

Se intampla frecvent ca atunci cand copiezi scriptul trafic.ro sa apara o eroare: procesorul de texte adauga un extra-spatiu, un rand nou etc. si din acest motiv monitorizarea nu poate incepe. Asigura-te ca scriptul este identic cu cel primit sau copiaza-l din nou direct in paginile site-ului tau.

 

2. Verifica daca scriptul inserat este cel corect.

Scriptul trafic.ro este unic pentru fiecare site. Asigura-te ca ai inserat intocmai scriptul corespunzator site-ului respectiv (vezi si Nu am primit scriptul de monitorizare / Nu mai am e-mailul cu scriptul de monitorizare

sus

Scriptul trafic.ro contorizeaza doar anumite pagini

Asigura-te ca scriptul este corect inserat: vezi Cum instalez scriptul de monitorizare?

sus

Pot contoriza mai multe domenii cu acelasi script trafic.ro?

Da, daca domeniile respective au acelasi continut.

Atentie! trafic.ro isi rezerva dreptul de a anula cumularea traficului a doua sau mai multe domenii/site-uri daca in termen de 45 de zile acestea nu sunt integrate (fie ca subdomenii in domeniul deja contorizat, fie ca si continut identic in domenii diferite).

sus

Nu mai am e-mailul cu scriptul de monitorizare

Intra in contul tau trafic.ro la www.trafic.ro/login, apoi efectuează click pe linkul „Setări” din dreptul siteului pentru care dorești scriptul. Apoi efectuează click pe tabul „Script”.

Atentie! Scriptul este unic pentru fiecare site inscris in trafic.ro

sus

Pot sa inserez scriptul trafic.ro intr-un blog pe domeniul Wordpress.com?

Din motive de securitate, Wordpress nu permite inserarea de coduri Javascript si implicit a scriptului trafic.ro in cadrul blogurilor gazduite pe domeniul Wordpress.com. Aceste bloguri sunt de forma nume-blog.wordpress.com.

Atentie: Scriptul trafic.ro poate fi inserat fara nicio problema pe un blog care foloseste platforma Wordpress si care este gazduit pe un alt hosting.

sus

Cum instalez scriptul de monitorizare?

Pentru ca monitorizarea site-ului dumneavoastra sa poata fi efectuata este necesar sa inserati scriptul trafic.ro corespunzator, asigurandu-va ca nu va suferi nicio modificare fata de forma furnizata de noi.
Daca procedura este corect efectuata, pe site-ul tau apare imediat logo-ul trafic.ro. Din acest moment va incepe colectarea datelor.

sus

Cum pot insera scriptul pe un site construit pe platforma wordpress?

In ceea ce priveste inserarea scriptului trafic.ro pe un site ce utilizeaza wordpress, puteti incerca sa inserati script-ul in footerul site-ului dumneavoastra. Trebuie sa identificati fisierul care genereaza footerul. De exemplu, numele fisierului poate fi "footer.php".
Pentru aceasta este necesar sa va autentificati in sectiunea de administrare a site-ului dumneavoastra si apoi sa mergeti in sidebar la Appereance > Editor si sa selectati tema curenta de pe site pentru a o putea edita. Ulterior, va trebui sa identificati fisierul care genereaza footer-ul si sa inserati script-ul trafic.ro in cadrul acestuia.
Totodata, este important ca script-ul trafic.ro sa fie inserat exact sub forma furnizata de noi, asigurandu-va ca nu va suferi nicio modificare.

sus

Cum pot insera scriptul pe un site construit pe platforma joomla?

Pentru a insera script-ul trafic.ro in cadrul unui site realizat pe platforma Joomla, va sugeram urmatoarea solutie.
Deschideti din admin pagina de index a template-ului Joomla utilizat de dumneavoastra. Pentru aceasta, selectati din meniu sectiunea Extensions -> Template Manager, efectuati click in stanga la template-ul Joomla pe care il aveti setat ca default pe site si apoi accesati Edit HTML.
Veti observa ca se va deschide o pagina in cod HTML in care va trebui sa inserati script-ul trafic.ro corespunzator.

sus

Cum pot insera scriptul pe blogul meu construit pe blogspot.com?

Avand in vedere ca blogul dumneavoastra exemplu.blogspot.com este creat pe platforma Blogspot.com, va sugeram urmatoarea solutie pentru inserarea scriptului:
Accesati sectiunea de administrare a blogului si apoi sectiunea “Design”.
Ulterior va trebui sa accesati sectiunea “Editati HTML”, sa pozitionati cursorul in locul in care doriti sa apara sigla trafic.ro si sa inserati script-ul de monitorizare aferent blogului dumneavoastra.

sus

Cum primesc scriptul de monitorizare ?

Dupa ce te inscrii in trafic.ro, primesti scriptul de monitorizare prin e-mail, impreuna cu instructiunile necesare.
Sau te poti autentifica in trafic.ro unde vei gasi scriptul de monitorizare si instructiunile de implementare.
Pe platforme ce detin taguri smarty script-ul trebuie inserat intre tagurile { literal } si { / literal }

sus