Ajutor » Plati

Care sunt metodele de plata ?

Poti plati prin SMS (cu telefonul mobil), card (platesti online) sau transfer bancar (prin ordin de plata).

sus

Am nevoie de factura fiscala, cum procedez?

Factura fiscala este emisa doar daca platesti prin card sau transfer bancar, de aceea, te rugam sa alegi una dintre aceste doua metode de plata cand completezi formularul.

sus

Apare in continuare mesajul de neplata, desi am achitat suma necesara.

Daca ai platit prin SMS, verifica daca ai folosit codul corect. Daca mesajul de neplata se afiseaza si dupa ce te-ai asigurat de corectitudinea codului, trimite un mail la support@trafic.ro cu url-ul site-ului pentru care ai platit si codul respectiv.
 
Daca ai platit prin card, dureaza cateva ore pana la confirmarea platii. Daca mesajul continua sa se afiseze si dupa acest interval, scrie-ne la support@trafic.ro.


Daca ai platit prin transfer bancar, dureaza cateva zile pana la confirmarea platii. Poti scurta acest interval daca trimiti o copie dupa ordinul de plata, in format electronic, la payment@trafic.ro.

sus

Cat costa inscrierea in trafic.ro ?

Inscrierea site-ului in trafic.ro nu costa. Dupa inscriere beneficiezi de o perioada de proba de 30 de zile. Dupa aceasta perioada trebuie sa achiti contravaloarea abonamentului pentru a beneficia in continuare de monitorizarea completa trafic.ro. vezi abonamente.

sus