Ajutor » Statistici

Cum se calculeaza vizitatorii unici?

Un vizitator unic este cel contorizat o singura data intr-un interval anume, indiferent de cate ori revine pe un site.

Astfel, desi un vizitator intra pe site-ul tau de 3 ori intr-o saptamana, pentru acea saptamana el va fi inregistrat o singura data. Daca vrei sa stii cati vizitatori revin pe site-ul tau, vezi statisticile New vs Returning.

sus

Statisticile trafic.ro difera de statisticile altor sisteme de monitorizare - de ce?

Diferentele sunt normale si se datoreaza modului de colectare a informatiilor si algoritmului utilizat la calculul statisticilor.

trafic.ro monitorizeaza activitatea de pe site-ul tau prin asa numita  metoda Javascript Tagging, iar identificarea vizitatorilor unici se face cu ajutorul unor 3rd party cookies .

Atentie! trafic.ro NU utilizeaza aceste"cookies" pentru colectarea si stocarea datelor personale (vezi si http://www.trafic.ro/politica-de-confidentialitate).

sus

Am introdus scriptul trafic.ro intr-un iframe - va afecta statisticile?

Asigura-te ca  frame-ul in care ai inserat scriptul trafic.ro se afla pe acelasi domeniu cu site-ul monitorizat. In caz contrar, statisticile Referrer vor fi compromise.
Atentie! Daca frame-ul se afla la un alt domeniu, iar acesta nu este setat in prealabil in sectiunea Adrese alternative, trafic.ro nu poate colecta niciun fel de date.

sus

Vreau sa dau acces la statisticile site-ului meu si altcuiva, cum procedez?

Pentru a permite si stabili dreptul de acces si altor persoane la statisticile trafic.ro ale site-ului tau, urmeaza pasii de mai jos:
  1. Autentifica-te pe trafic.ro
  2. Acceseaza sectiunea "Setari" din dreptul site-ului pentru care doresti sa acorzi drepturi de acces
  3. Selecteaza tab-ul "Drepturi" si apasa "Adauga utilizator". Introdu adresa de e-mail a noului utilizator si selecteaza "Tip acces", "Tip relatie" si daca primeste sau nu notificari.
  4. Apasa butonul "Adauga". Noul utilizator va fi anuntat via e-mail despre acordarea drepturilor de acces.
Pentru detalii consulati si tutorialul "Drepturi de acces".

sus