Ajutor » Studii demografice

Cum functioneaza Studiile demografice?

Datele se colecteaza prin intermediul unui chestionar afisat vizitatorilor site-ului tau pe durata desfasurarii campaniei. Chestionarul este livrat cu ajutorul scriptului trafic.ro – nu trebuie sa efectuezi nicio modifcare in site-ul tau.

sus

Cum imi inscriu site-ul intr-o campanie de Studii demografice?

Campaniile de Studii demografice trafic.ro se deruleaza de 2 ori pe an, in intervalul iunie-iulie, respectiv noiembrie-decembrie. Inscrierea se face in luna anterioara inceperii campaniei (mai/octombrie). Pentru a inscrie un site in campanie trebuie sa accesezi link-ul "Inscriere" din sectiunea "Studii demografice" a site-ului tau.

sus

Nu mi se afiseaza chestionarul in browser.

Verifica daca exista o campanie activa de Studii demografice si daca site-ul tau este inscris in aceasta campanie: intra in contul tau trafic.ro, apoi in sectiunea Demografice din pagina de statistici si acceseaza butonul Istoric.

Daca totul este in regula, dar chestionarul nu se afiseaza, contacteaza-ne la support@trafic.ro

sus

Cand se afiseaza rezultatele studiului?

Rezultatele se afiseaza la finalul unei campanii de Studii demografice: intra in sectiunea Demografice din pagina de statistici a site-ului tau si acceseaza butonul Rezultate. Daca vrei sa vizualizezi rezultatele unor campanii anterioare, intra in contul tau trafic.ro si acceseaza butonul Istoric din aceeasi sectiune.

sus