Ajutor » Contul meu trafic.ro

Pot inscrie mai multe site-uri in acelasi cont?

Sigur, un cont trafic.ro suporta un numar nelimitat de site-uri. Urmeaza procedura de inscriere pentru fiecare dintre site-urile tale sau, daca acestea sunt deja inscrise in trafic.ro in conturi diferite, urmeaza etapele de transfer (vezi Pot sa mut un site dintr-un cont intr-altul?).

sus

Pot sa mut un site dintr-un cont intr-altul ?

Pentru a transfera un site dintr-un cont de utilizator de la trafic.ro intr-un alt cont existent sau nu in baza de date, te rugam sa folosesti formularul de transfer site accesand pagina www.trafic.ro/schimbare-email.

sus

Cum pot sterge un site dintr-un cont?

Trebuie sa trimiti un e-mail la support@trafic.ro cu denumirea site-ului pe care doresti sa-l stergi si contul in care este inscris.

sus

Vreau sa vad doar eu statisticile site-ului meu, cum procedez?

Poti efectua oricand trecerea de la statistici publice la cele private. Trebuie doar sa modifici optiunile de afisare a statisticilor: intra in contul tau trafic.ro si apasa pe iconul / lacatul din dreptul celor pe care le doresti private. Atentie! Activarea statisticilor private permite in continuare trafic.ro sa prelucreze date despre vizitatorii site-ului respectiv.

sus

Vreau sa modific datele site-ului (URL,adrese alternative,descriere, categorie), cum procedez?

Este simplu: intra in contul tau trafic.ro si accesseaza sectiunea Modifica din dreptul site-ului ale carui date vrei sa le schimbi.

sus

Schimbare parola

Pentru a modifica parola asociata contului dumneavoastra de la trafic.ro, va rugam sa accesati linkul "Am uitat parola" din pagina de autentificare si sa utilizati formularul.
In cadrul formularului respectiv va trebui sa introduceti adresa de email asociata contului de la trafic.ro si noua parola.
Ulterior, dupa accesarea butonului "Reseteaza parola" veti receptiona un email ce contine linkul de confirmare a schimbarii parolei. Dupa accesarea linkului respectiv, noua parola va fi confirmata si o veti putea utiliza pentru a va autentifica in contul dumneavoastra de la trafic.ro.

sus

Contul trafic.ro pentru site-ul meu a fost facut de altcineva - cum pot sa intru in posesia lui?

Trebuie doar sa accesezi pagina www.trafic.ro/schimbare-email si sa introduci URL-ul site-ului tau, precum si o adresa de e-mail valida in care sa se transfere site-ul respectiv.

Ulterior, vei primi un e-mail cu intructiunile necesare pentru finalizarea acestei operatiuni.

Daca adresa de email introdusa in cadrul formularului nu este asociata unui cont trafic.ro, va fi automat generat unul pentru dumneavoastra si veti primi un mesaj cu datele de autentificare dupa ce solicitarea a fost solutionata cu succes.
De asemenea, va informam ca orice solicitare de schimbare a adresei de email este valabila 5 zile. In acest sens, avem rugamintea sa urmati instructiunile necesare pentru finalizarea procedurii de transfer in acest termen.

sus