Tutoriale - Drepturi de acces

Avantaje:

  1. Mai multa siguranta si un acces rapid - fiecare persoana are propriile date de login, nu mai exista un singur user si parola partajate;
  2. Eficienta - pentru eventuale probleme cu siteul tau, echipa trafic.ro poate contacta direct persoana responsabila - trebuie doar sa alegi "Tipului de relatie" al celui caruia ii permiti accesul la siteul tau: "Proprietar", "Webmaster" sau "Marketing";
  3. Mai mult control: cu optiunea "Tip acces: Vizualizare", poti oferi acces limitat la Statistici, fara ca persoana respectiva sa poata modifica Setarile siteului tau; de asemenea, daca ai mai multe siteuri in contul tau trafic.ro, poti oferi acces selectiv unei persoane, doar la unul dintre ele.

Pentru a permite si stabili dreptul de acces al altor persoane la statisticile trafic.ro, urmeaza pasii de mai jos:

1. Acceseaza butonul "Login" din pagina www.trafic.ro

2. Introdu adresa ta de e-mail si parola asociata pentru a te autentifica in contul tau trafic.ro

3. Acceseaza sectiunea "Setari" din dreptul siteului pentru care doresti sa acorzi drepturi de acces.

Comentariu: Highlight pe butonul Setari din dreptul siteului blog.trafic.ro

4. Selecteaza tab-ul "Drepturi", apoi apasa "Adauga utilizator". Introdu adresa de e-mail a noului utilizator si selecteaza tipul de acces, care poate fi:

  • administrare - presupune drepturi depline asupra administrarii siteului pentru care i se acorda acces sau
  • vizualizare - obtine doar dreptul de a vizualiza statisticile complete ale siteului, inclusiv cele setate private.

Alege apoi tipul de relatie a noului utilizator cu siteul pentru care doresti sa ii permiti accesul. Poti selecta si ca utilizatorul respectiv sa primeasca notificari.

5. Apasa butonul "Adauga". Noul utilizator va fi anuntat via e-mail despre acordarea drepturilor de acces pentru siteul tau.

Atentie! Accesul se ofera per site. Daca ai atasate contului tau trafic.ro mai multe siteuri si doresti sa oferi unei persoane accesul la doua dintre acestea, va trebui sa urmezi procedura pentru fiecare site in parte.

Autentifica-te aici in contul tau si activeaza noua facilitate.