Tutoriale - Plată abonament

Cum pot sa platesc abonamentul Standard de monitorizare?

Plata abonamentului Standard se face foarte usor si toate operatiunile se desfasoara in conditii de siguranta. Trafic.ro va pune la dispozitie trei modalitati de plata. Iata cum trebuie sa procedati:

1. Va logati in contul dumneavoastra trafic.ro

2. In pagina de administrare, selectati din lista siteul pentru care doriti sa achitati abonamentul si apoi accesati sectiunea de setari site.

Aici accesati linkul Formular de plata.

3. Vi se afiseaza posibilitatile pentru plata abonamentului.

4.

A. Daca doriti sa platiti prin SMS, veti fi directionat catre portalul Mobilpay. Cititi cu atentie instructiunile si introduceti corect datele. Pentru operatorii Vodafone si Cosmote, procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare la tariful unui SMS normal in aceste retele, iar pentru operatorul Orange este nevoie de un singur SMS. Confirmarea platii se va face automat dupa ce introduceti codul de validare in campul corespunzator in pagina de la Mobilpay. Pentru acest tip de plata nu se emite factura fiscala, iar suma achitata va fi afisata in factura de plata a telefonului mobil.

B. Daca doriti sa platiti prin card.

Veti fi directionat catre portalul LibraPay, unde trebuie sa completati datele solicitate in formular si ulterior datele de pe cardul dumneavoastra. Dupa completarea si trimiterea datelor, veti primi automat si confirmarea de plata.

C. Daca doriti sa platiti prin transfer bancar, trebuie sa specificati daca sunteti persoana juridica (in acest caz trebuie sa completati si datele firmei).

Veti primi prin e-mail factura proforma pe care o puteti achita direct la banca sau prin internet banking. Confirmarea platii se face dupa ce banii au fost virati in cont, operatiune care poate dura pana la cateva zile. Dupa confirmarea platii, pentru persoanele care au bifat campul "sunt persoana juridica, doresc factura fiscala" se va emite automat factura fiscala. Veti fi anuntat prin email cand factura a fost emisa si poate fi descarcata din interfata de administrare de la trafic.ro.