Parteneri trafic.ro

Arhiva newsletter


joi 3 aprilie 2008 - Trafic.ro: Localizare geografica

Dezvoltarea si maturizarea pietei de publicitate online din Romania a evidentiat necesitatea targetarii geografice a utilizatorilor in scopul eficientizarii campaniilor derulate. Venind in sprijinul acestei necesitati firesti a mediului online, Trafic.ro a introdus astazi statisticile Localizare, statistici care permit "monitorizarea geografica" a site-urilor inscrise in clasament.

Noul set de statistici oferit de Trafic.ro, ofera posibilitatea segmentarii publicului tinta la un nivel mult mai detaliat, indicand informatii relevante despre tara de provenienta a vizitatorilor, precum si despre judetul si orasul din care acestia au vizitat un anumit site, daca tara de provenienta este Romania.

Prin intermediul statisticilor Localizare, clientii de publicitate din Romania pot monitoriza si evalua la nivel de judete si orase efectele pe terment scurt, mediu sau lung generate de campaniile de promovare targetate catre un public tinta segmentat din punct de vedere geografic. Avand mai multe informatii despre localizarea geografica a clientilor, site-urile inscrise in clasamentul Trafic.ro pot oferi servicii si continut mult mai bine pozitionat din acest punct de vedere.

Pentru mai multe informatii despre utilizarea Internetului in Romania puteti consulta in orice moment statisticile oferite de Trafic.ro.

NET Index

Valoarea NET Index in saptamana 24 - 30 martie 2008 a fost 5605.67, in crestere cu 4.42 puncte fata de saptamana anterioara. Puteti citi mai multe detalii despre indicele NET pe pagina NET Index. Sumarul celor mai importante variatii ale indicelui pentru ultimul an (52 de saptamani) este redat in tabelul de mai jos:

NET Index
NET Index
saptamana 13
Variatie ultima saptamana
Valoare acum un an
52+*
52-**
5605.67 4.42 3694.47 5888.94 3421.08
* - cea mai mare valoare a indicelui in ultimele 52 de saptamani
** - cea mai mica valoare a indicelui in ultimele 52 de saptamani