Parteneri trafic.ro

Centru de presa

București, 23 mai, 2010 - Trafic.ro lansează Bursa de domenii (www.bursadedomenii.ro), un serviciu prin intermediul căruia se pot cumpăra sau vinde domenii, toate tranzacţiile desfăşurându-se în condiţii de siguranţă deplină, datorită unor sisteme de plată şi proceduri de transfer speciale.

Citeste integral...

Trafic.ro a realizat în luna martie un studiu privind numărul de utilizatori ai calculatoarelor Apple din România. În acest studiu au fost analizate datele rezultate în urma monitorizării a peste 40.000 de siteuri înscrise în trafic.ro şi arată că în România Mac-urile deţin în prezent o cotă de piaţă de 2.08%.

Citeste integral...

Bucuresti - 03 februarie 2010 – Opt dintre site-urile monitorizate de trafic.ro au depasit pragul de doua milioane de vizitatori unici in ianuarie, acesta fiind un record in Trafic.ro, potrivit statisticilor companiei, disponibile la http://www.trafic.ro/vizitatori/luna.

Citeste integral...

Bucuresti - 26 ianuarie 2010 - Indiferent daca sunt bogati sau saraci, aproape 90% dintre internautii romani intra zilnic online, majoritatea de pe computer de tip desktop si fac acest lucru acasa sau de la serviciu, potrivit valului de iarna al Studiului Demografic trafic.ro, care a colectat date in perioada 15 noiembrie – 15 decembrie.

Citeste integral...

BUCURESTI - 21 decembrie - Inainte de Craciun si Revelion, romanii cauta online variantele cele mai bune pentru meniurile pe care le vor servi de sarbatori, cadourile pe care le vor oferi celor dragi, prognoza meteo, precum si modalitati de a se distra la final de an, potrivit cautarilor realizate pe site-urile monitorizate de trafic.ro.

Citeste integral...

1 2 3 4 5 6 7

Contact

Bd. Pierre de Coubertin 3-5
Office Building, Et. 2
Sector 2, Bucuresti
Cod Postal: 021901
Despre noi

Recomandari


wst1