Despre noi

Proiectul a început la: 1 iunie 2000
Site-ul a fost lansat la data de: 11 septembrie 2000

Lansat in septembrie 2000, trafic.ro este liderul actual in monitorizarea audientei online din Romania. trafic.ro auditeaza in timp real peste 51.000 de site-uri autohtone active si ofera statistici relevante pentru intreg Internetul romanesc, constituind, astfel, cea mai reprezentativa imagine de ansamblu a acestui mediu.

trafic.ro beneficiaza de tehnologie performanta (o infrastructura hardware & software de ultima generatie) si pune la dispozitia partenerilor date concrete despre modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile - totul pentru a-i ajuta sa profite din plin de avantajele prezentei lor pe Internet.

trafic.ro crede in performanta, informare corecta, transparenta si conduita etica - intreaga activitate se ghideaza dupa aceste principii. trafic.ro dezvolta continuu solutii profesioniste si este mereu in pas cu evolutia rapida a cerintelor pentru succes in online. Cu ajutorul serviciilor si al datelor furnizate, partenerii trafic.ro au posibilitatea sa identifice modalitati de a-si intensifica productivitatea pe Web.

Din ianuarie 2009, trafic.ro este membru al Web Analytics Association (WAA) - http://webanalyticsassociation.org, organismul international ce reglementeaza industria monitorizarii traficului online prin cercetare, dezvoltarea de standarde si promovarea practicilor acceptate, recunoscut ca autoritate in materie de nume importante ale industriei de profil precum Google Analytics, Omniture, WebTrends, Yahoo! sau CoreMetrics.

Gazduire Web SRL

Bd. Pierre de Coubertin 3-5
Office Building, Et. 2 , tel. 021.209.5321
Sector 2, Bucuresti
Cod Postal: 021901

Website : www.gazduire.ro

Nr. înregistrare Registrul Comerţului: J40/12864/2004
Codul fiscal: 16667745

Contact

Bd. Pierre de Coubertin 3-5
Office Building, Et. 2
Sector 2, Bucuresti
Cod Postal: 021901
Despre noi

Recomandari

Newsletter