Acest site beneficiaza de un numar limitat de statistici. Pentru acces la statisticile complete care includ vizitatori in timp real, IP-uri vizitatori sau referreri, faceti upgrade la abonamentul Standard. Pentru a vedea cum arata toate statisticile oferite de trafic.ro, intrati in acest cont demo

www.absoluteschool.net

Despre www.absoluteschool.net

www.absoluteschool.net
ABSOLUTE SCHOOL - CURSURI ACREDITATE LA NIVEL NATIONAL Data înscrierii 10-10-2005

CURSURI ACREDITATE: operator PC,Excel, grafica DTP, contabilitate primara/financiara; engleza(generala,business,conversatie); inspector/manager resurse umane, tehnici recrutare, salarii, protectia muncii/SSM, e... Mai mult »

Stiri www.absoluteschool.net

  • Curs Legislatie si politici manageriale

    2011-03-28 17:46:48 |     Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Dupa finalizarea cursului se sustine examen in prezenta unei comisii desemnata de Ministerul Muncii si Min [...] Mai mult »

  • Curs Tehnici de recrutare si selectie a personalului

    2011-03-28 17:46:21 | Scopul cursului este de a facilita familiarizarea cu procesualitatea recrutarii si selectiei de personal. Intr-un cadru de invatare experiential, bazat pe o multitudine de jocuri de rol, simulari, de [...] Mai mult »

  • Curs Manager resurse umane

    2011-03-28 17:45:09 | Cursurile de Manager Resurse Umane se adreseaza persoanelor care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in acest domeniu, oferind participantilor o abordare practica a managementului resurselor u [...] Mai mult »