Acest site beneficiaza de un numar limitat de statistici. Pentru acces la statisticile complete care includ vizitatori in timp real, IP-uri vizitatori sau referreri, faceti upgrade la abonamentul Standard. Pentru a vedea cum arata toate statisticile oferite de trafic.ro, intrati in acest cont demo

www.myjob.ro

Despre www.myjob.ro

www.myjob.ro
Locuri de munca - Myjob.ro Data înscrierii 28-05-2001

Myjob.ro - Mii de locuri de munca asteapta CV-ul tau. Ai instrumente care te ajuta la angajare: test de inteligenta, calculator de salarii, sfaturi de cariera si cele mai noi joburi pe e-mail.

Stiri www.myjob.ro

  • Ce ii lipseste CV-ului tau?

    2013-11-19 16:51:02 | CV-ul este un instrument cu un singur scop precis: sa iti obtina interviul de angajare. Daca a obtinut acest lucru si o face in continuare, inseamna ca este un CV complet. Un curriculum vitae est [...] Mai mult »

  • 3 moduri prin care CV-ul tau este remarcat in 15 secunde

    2013-08-02 11:04:16 | Am vorbit de mai multe ori despre timpul scurt pe care recruiterii il acorda citirii aplicatiilor, din motive de gestionare a intregii activitati. In scanarea online a CV-urilor, 15 secunde sunt indea [...] Mai mult »

  • Ai nevoie de un job? Iata ce trebuie sa faci chiar acum!

    2013-05-08 15:16:01 | Esti in cautarea unui loc de munca, ai trimis deja un numar mare de CV-uri, dar nu ai primit inca raspunsurile pe care la asteptai? Daca rezultatele intarzie sa apara, primul lucru la care trebuie sa [...] Mai mult »

Contact

Bd. Pierre de Coubertin 3-5
Office Building, Et. 2
Sector 2, Bucuresti
Cod Postal: 021901
Despre noi

Recomandari

Newsletter