Acest site beneficiaza de un numar limitat de statistici. Pentru acces la statisticile complete care includ vizitatori in timp real, IP-uri vizitatori sau referreri, faceti upgrade la abonamentul Standard. Pentru a vedea cum arata toate statisticile oferite de trafic.ro, intrati in acest cont demo

www.urmasii-lui-neemia.ro

Despre www.urmasii-lui-neemia.ro

www.urmasii-lui-neemia.ro
Asociaţia Urmaşii lui Neemia Data înscrierii 21-10-2010

Site-ul prezintă lucrarea de misiune în ţările din lumea a treia, cum ar fi: Peru, Mozambic etc. Dorim să provocăm la misiune pe creştinii din ziua de azi, pentru ca să fie împlinit Cuvântul. Filmări... Mai mult »

Stiri www.urmasii-lui-neemia.ro

  • Asociaţie cu acte în regulă

    2016-09-17 12:11:12 | Asociaţia Urmaşii lui Neemia Non profit este înregistrată legal. Scopul acestei Asociaţii este de misiune, instruire misionari, organizare de tabere creştine, evenimente cu caracter creşti [...] Mai mult »

  • Avem nevoie de rugaciune

    2011-08-26 01:21:32 | Avem nevoie de rugaciune in continuare pentru a gasi fondurile necesare si pentru a primi aprobarile pentru constructia bazei de misiune langa Baile Felix. [...] Mai mult »

  • Slavit sa fie Domnul

    2011-07-25 17:43:35 | Avem deja un teren de 9 arii pentru baza de misiune de langa Baile Felix. Zilele acestea s-au facut actele necesare pentru a intra in posesia terenului. Este prima parte din terenul total de aproximat [...] Mai mult »

Contact

Bd. Pierre de Coubertin 3-5
Office Building, Et. 2
Sector 2, Bucuresti
Cod Postal: 021901
Despre noi

Recomandari

Newsletter